Varje inköp här kan göra SKILLNAD!

Kids Collection, Grafiska verk

Corona pandemin har påverkat alla i samhället. En del barn eller ungdomar har också upplevt pandemin inom familjen eller bekanta. Rollfigurer och seriehjältar såsom stålmannen, spindelmannen, mirakelkvinnan mm har fått sällskap av riktiga människor och hjältar i verkligheten för många barn inte minst under Corona pandemin. 

Här presenterar Designers-konstnärer specialdesignade verk som med sina motiv och färgsättningar vänder sig till barn och ungdomar just för att uppmärksamma våra Corona Hjältar.

Här har Du en perfekt symbolisk och meningsfull gåva till barn och ungdom eller varför inte till de med barnasinne kvar. Inköp av varje verk kommer att betraktas som en hyllning av hjältar, hjältinnor och kämpar runt omkring oss som med sina insatser gör skillnad för samhällets välbefinnande särskild under Corona pandemin.OBS! 10% av inköpsbeloppet doneras oavkortad till den hedervärda organisationen Läkare Utan Gränser


They are my Heroes! They are my Heroes!

They are my Heroes!

370 kr
I lager
Bildcollage, De är mina Hjältar Bildcollage, De är mina Hjältar

Specialdesignade verk som med sina motiv och färgsättning vänder sig till barn och ungdomar just för att uppmärksamma våra Corona Hjältar.