Varje inköp här kan göra SKILLNAD!

Ljusstake set, Kram

Tänd ett eller flera ljus i det här unika, välformade och miljövänliga handgjorda ljusstake setet och njut av dem i olika sammanhang.  

Kram består av två ljusstakar med namn ”Ettvå” som presenteras separat i HUGs Collection av ljusstakar. Namnen ”kram” associerar till dessa två ljusstakar Dessa två ljusstakar är inte bara eleganta utan också mångsidiga. Du kan med Din fantasi skapa ett flertal olika arrangemang baserad på Ditt tycke eller behöv. Dessa par kan kramas lätt (därav namnet Kram har valts till denna ljusstake set)

Med den speciella graverade motivet, kan Kram föra fram ett fint budskap och gör det till en perfekt gåva till Dig själv eller den som har betytt på något sätt för Dig.

Kram är designad av den svenska varumärken AURADA, Gemini, exklusivt för HUG. Bakom den enkla och klassiska formen döljer sig hantverk av högsta kvalitet av den estniska tillverkaren Plyland. Det unika materialet består av handmålade och ihop pressade fanerskivor gjord av Björkträ. Olika färgskikt i detta verk skapar en unik skönhet samtidigt som de kan associeras till människors olikheter i samhället vilka tillsammans och i samverkan kan skapa en sammanvävd helhet och skönhet.

Kram finns i två varianter när det gäller färgsättnin; Flerfärgad samt Engärgad

Kram; ett elegant, mångsidigt, praktiskt och miljövänligt  handverk med hög kvalitet


OBS! 10% av inköpsbeloppet doneras oavkortat till den hedersvärda organisationen Läkare Utan Gränser.