Varje inköp här kan göra SKILLNAD!

Att bli en del av vårt säljteamHUGs Gåvobutiken skiljer sig markant från en renodlad säljkanal i kommersiellt syfte. Här bär man med sig ett socialt ansvar och ett påtagligt engagemang önskar man genom att använda sig av konst och kultur för att förmedla vidare ett budskap rörande hyllning av vardagshjältar samt främjande av civilkurage i samhället. Däremot skall butiken drivas på ett affärsmässigt sunt sätt för att skapa ekonomiska utvecklingsgrunder för det sociala entreprenörskapet HUG, Hjältar Utan Gränser som i sin tur har ambitionen att donera till andra välgörande organisationer såsom Läkare Utan Gränser samt skapa meningsfulla samarbete med konstnärer och formgivare för att kunna bidra med sina verk till butikensutbud. HUG Gåvobutik försöker att använda sig av diverse digitala kanaler för i markandsföringssyfte samtidigt som man tror på ”mun till mun” presentation och marknadsföring av Gåvobutiken och dessa unika gåvor kan vara ett ytterst önskvärt sött att sprida HUGs budskap.

Med anledning av detta sträcker man ut en hand för att komma i samverkan och samarbete med individer, grupper eller organisationer som kan på ett eller annat sätt presentera, marknadsföra och sälja våra gåvor. Individer, lämpliga butiker, föreningar, intresseorganisationer mm kan vara lämpliga parter för ett samarbete med HUG i detta sammanhang. Vi har bearbetat en sund, lagenlig, och praktisk ekonomisk samarbetsmodell med transparens, ömsesidig tillit och vinn-vinn princip som huvudpelare.

Kan detta låta intressant för Dig-Er? Då ska vi kunna be Er att skicka ett icke bindande e-mail till ebutik@h-u-g.se för att anmäla ert intresse för ett sådant samarbete. Vi kommer efteråt skicka kompletterande uppgifter i sammanhanget till Dig.