Varje inköp här kan göra SKILLNAD!

HUGs Gåvobutik


Ditt inköp här, kan göra stor skillnad för många andra

I vår gåvobutik kan man både som privat person eller organisation göra ett aktivt och medvetet val för att stötta HUG och dess stora eller små projekt. I vår gåvobutik har vi ambitionen att presentera och erbjuda hantverk eller konstgjorda av människor som med sina verk och gärningar stöttar HUG.

En hel del konstnärer och artister har drabbats hård av diverse socio-ekonomiska kriser pga Corona pandemin. Här skapar HUG en meningsfull och samhälls-inriktad sysselsättning samt inkomstkälla för konstnärer, formgivare, artister mm för försäljning av sina verk i gåvobutiken, läs mer.

Artiklar i gåvobutiken

Samtliga produkter som presenteras i vår gåvobutik kommer i sitt formspråk, innehåll eller budskap att associeras med “vardagshjältar”. Här kommer också att finnas konst eller hantverk med inspirerande och uppmuntrande budskap, i syfte att främja heroiska insatser samt civilkuraget i samhället.

“Corona Pandemin” kommer initialt att vara huvudtemat när det gäller artiklarnas design och budskap. Här nedan kan man se ett axplock av artiklar som snart kan köpas i vår gåvobutik.

Intäkter från försäljning

Först och främst kommer intäkter från gåvobutiken att skapa en ekonomisk grund för HUGs existens och utveckling samtidigt som intäkterna från gåvobutiken tillsammans med sponsring från individer eller organisationer ger oss möjligheten att donera pengar till relevanta välgörande organisationer, kompensera ekonomiskt engagerade konstnärer, avlöna involverade ungdomar, samt finansiera diverse aktiviteter och projekt inom ramen av HUGs huvudsyften.

Passande tillfällen

Artiklarna i vår gåvobutik kan vara en utmärkt present till Dig själv eller för att ges bort som en betydelsefull och inspirerande gåva till någon du tycker om. För företag eller företagare, kan ett inköp från gåvobutiken vara ett utmärkt, enkelt och konkret dock mycket värdefullt sätt att illustrera företagets omtanke och stöd rörande våra vardagshjältar.

En hel del av artiklarna i gåvobutiken kan vara en meningsfull present till företagets medarbetare, kunder eller helt enkelt användbara i diverse utrymmen (personalrum, konferensrum, reception, väntrum mm) som en budskapsbärare för företagets samhällsengagemang.

Medföljande bevis vid varje inköp

Vid varje inköp följer ett tackbrev från HUG och respektive konstnären, donationsbevis från den mottagande välgörande organisationen som HUG skickar sina donationer till samt ett äkthetsbevis när det gäller inköp av konstverk.