Varje inköp här kan göra SKILLNAD!

Samarbete med konstnärer & formgivare

Inbjudan till konstnärer eller formgivare för ett samarbete med HUG

Är Du en konstnär eller formgivare?

Du är välkommen för samarbete till HUGs Gåvobutik


Konst, idrott och kultur (KIK) kan verka som ett gemensamt språk mellan människor (oavsett personliga olikheter och särdrag). Just därför kommer HUG att använda sig av dem som medel-verktyg för att föra fram sitt huvudbudskap.

Konst i olika former, hantverk, konstnärens skicklighet och alster ihop med en del andra kreativa idéer kan leda till diverse utryck som förhoppningsvis skapar uppmärksamhet, genererar attraktionskraft samt väcker känslor för HUGs kärnbudskap, nämligen hyllning av våra vardags hjältar samt främjande av civilkurage i samhället.

Användning av Papier mache skulpturerna som föreställer varierande karaktärer i miniatyr har varit en kreativ början för att konkretisera HUGs arbetsmodell rörande “Covid19 Hjältar”. Förhoppningsvis dessa konstnärliga paper-mache karaktärer inspirerar andra konstnärer, formgivare, artister och idrottare att använda sig av sina idéer och tankar för att utrycka sig på sitt eget sätt i sammanhanget.

Passar Ditt/Ert verk (när det gäller formspråk och budskap) för presentation och försäljning på HUGs gåvobutik? I så fall, välkomnar vi Dig/Er att ta del av utförlig information som Du kan hitta genom länken nedan samtidigt som Du kan anmäla Ditt/Ert intresse för ett samarbete med HUG på samma sida.

https://hjaltar-utan-granser.se/konst-idrott-kultur